Vilka vi är


John-Filip avslutade sina studier vid SLU 2014. Han har jobbat som distriktsveterinär på Gotland med alla sorters djur, stora som små.
Han jobbar gärna vidare med alla sorters djur och är dessutom utbildad på att immobilisera djur med blåsrör och gevär.
Nu äger och driver han Vetopia tillsammans med sig vän Gustav.
Johan Lindsjö blev färdig veterinär 1996 och arbetar som konsult hos Vetopia vid Hundhjälpen (alt. Ekeby kvarn), Storvreta. Han har en gedigen bakgrund i smådjurssjukvård och fick specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar 2004. (Johan har också arbetat internationellt som kliniker, forskare och i olika volontärprojekt, t.ex. med konfiskerade vilda djur i Thailand och grizzlybjörnar i Kanada. Arbetet i Kanada ledde till en M.Sc. i vilthälsa 2009. Han har även synts i SVT:s Djursjukhuset, bl.a. från Indien.)

Därför finns viDet är lätt att som djurägare ofta känna att man försvinner in i ett stort maskineri och att man därför inte får den uppmärksamhet man behöver när en kär familjemedlem är sjuk. Vi anser därför att vikten av en personlig kontakt mellan veterinär och kund blir allt större för var dag som går.


Vi vill erbjuda våra kunder en miljö där ni känner er trygga; där vi känner varandra och våra patienter och därför kan vi bygga en långvarig relation.
Då vi vet att ni inte alltid kan eller vill besöka en klinik erbjuder vi även behandling i hemmet. Kontakta oss för ytterligare uppgifter.


Välkommen till Vetopia, din personliga veterinär.

Vi samarbetar medVetopias klinik är inhyst i Hundhjälpens lokaler, vid Ekeby Kvarn som ligger strax utanför Storvreta, endast drygt 10 minuters bilfärd från Uppsala.
Hos Hundhjälpen hittar du allt från kurser, medlemskap, privatträning, tematräffar, butik, hunddagisutbildning, utbildning av assistanshundar, hunddagis/nattis och hundpensionat.

För mer information, besök www.hundhjalpen.nu


Välkommen till Hunderbart Dagis där vi har både dagis och pensionat. Vi håller hög standard med utbildad personal och fina, anpassade lokaler. Vi arbetar med fokus på individen och lägger ner mycket tid på mental aktivering likväl som fysisk varje dag.

Vi erbjuder även enklare klippningar, kloklipp och bad.

Välkommen till oss!

För mer information, besök www.hunderbartdagis.se